detalii curs

Iti doresti o cariera muzicala sau ai doar un hobby?

Vino la noi! Asociatia Culturala DoMiDance iti ofera lectii de canto individuale, cu profesori care pot preda tehnica vocala,  prin metode moderne de studiu. Aici vei invata sa canti melodiile tale preferate de muzica usoara ( pop, rock, etno, folk) sau de muzica populara. Durata cursului este de 50 min.

 

Pret pentru 4 sedinte: 240 lei

Pret pentru 8 sedinte: 440 lei.

Cursuri de canto muzica usoara

Cursurile de canto se adreseaza copiilor, tinerilor si adultilor, tuturor celor care vor sa invete sa cante, indiferent de nivelul lor de pregatire muzicala. Pentru aceasta avem nevoie de curiozitatea ta si de dorinta ta de a canta.

Profesorii nostri de canto isi propun ca prin metode de predare moderne, prin elemente noi de teorie muzicala si tehnica vocala, sa pregateasca toti cursantii pentru a canta pe marile scene ale tarii sau ale lumii.

Garantam pregatirea pentru admiterea la Scolile si Liceele de muzica, pentru admiterea la Conservator, pentru concursuri si festivaluri, emisiuni televizate si spectacole. Asa ca! Fa-ti o lista de piese ale cantaretilor tai preferati si vino la noi sa cantam impreuna!

Vei vedea ca va fi o calatorie muzicala continua si frumoasa!