detalii curs

DE CE COPIII ȘI TINERII MERITĂ SĂ ÎNVEȚE SĂ CÂNTE LA PIAN?

Pianul se numără printre cele mai îndrăgite instrumente muzicale din întreaga lume.

Iată motivele pentru care merită să îl înscrii la cursuri de pian pe copilul tău:

  • Va învăța ce înseamnă disciplina, într-un mod elegant si plăcut;
  • Lecțiile de pian îl vor relaxa și în același timp vor contribui la dezvoltarea creierului și al psihicului său;
  • Ce poți să îți dorești mai mult pentru propriul copil, decât să îl vezi că este mândru de realizările lui?
Preț pentru 4 ședințe:  240 lei

Preț pentru 8 ședințe : 440 lei

Cursuri de pian pentru copii si tineri

Cursurile de pian pentru copii, le ofera acestora posibilitatea de a deveni mai creativi, mai coerenți în gândire și de a se concentra mai ușor, atunci când au ceva de rezolvat, indiferent că e o problemă la școală sau de altă natură. Asociatia Culturala DoMiDance organizeaza cursuri de pian si orga pentru copii peste 4 ani, tineri si adulti.

În plus, ei căpăta o foarte bună coordonare mână-ochi, își îmbunătățesc semnificativ memoria, devin mai disciplinați și mai responsabili.

Imaginați-vă utilizând ambele mâini, cele 10 degete ale acestora, ambii ochi și creierul dumneavoastră, toate simultan! V-ar fi foarte greu sa realizati acest lucru fara un exercitiu, asa cum este cursul de pian, de exemplu.

Lecțiile de pian pentru cei cu vârstă între 4-6 ani sunt concepute de așa manieră, încât copiii să aibă posibilitatea să experimenteze și să exploreze muzică impreună cu profesorul, dobândind astfel treptat cunoștințele fundamentale despre muzică și cântatul la pian.

Programul pentru cei cu vârste cuprinse între 6-7 ani are în vedere dorința naturală a acestor copii pentru invătarea notelor și pentru a deveni mici vedete in familiile lor.

Pentru programul dedicat celor de peste 8 ani, avem în vedere posibilitatea de a invăta piese muzicale melodioase, care să le sporească plăcerea de a cânta la pian. Copiii se vor familiariza cu un instrument muzical de elită, al cărui studiu dezvoltă inteligența!